Pernille Bülow Glas

Pernille Bülow Glas er en kreativ og dynamisk designvirksomhed, som hele tiden arbejder på at udvikle nye og spændende produkter med glas som det primære grundmateriale.

Lakrids by Bulow

THE DESIRE TO CREATE SOMETHING SPECIAL
Born into a family of entrepreneurial spirits, Johan Bülow always knew, that he wanted to create something special. He threw his passion and attention into liquorice – a Scandinavian favorite that he felt was underappreciated and deserved to be taken seriously. He put in the hours and learned the craft the hard way, and by 2007 he was ready to cook, roll and cut his very first product.

THE MALLOWS

Historien om at skabe et Gourmet Produkt ud af Den Klassiske Skumfidus 

Emma Bülow kommer fra en familie af iværksættere, og siden hun var helt lille, har hun altid vidst, at hun ville skabe noget, som var hendes helt eget. Allerede da hun blev gammel nok til at arbejde, introducerede hendes mor hende for det kreative miljø på Glastorvet i Svaneke – og her blomstrede en lille pige op med en masse idéer, drømme og gå-på-mod. For Emma, der er vokset op i en familie, der skaber og tænker stort, har det været naturligt at kaste sig ud i et projekt.

Spröt - Smoothie og juicebar

Spröt ligger på Glastorvet i Svaneke og serverer frisklavede juicer, smoothies, sandwich og salater. Du kan nyde de sunde lækkerier på stedet eller tage med som take-away.

Nord Snaps

“Rie Uldahl en af de bedste i Danmark og her på Bornholm til at lave snaps og brændevin, faktisk har hun lavet en brænde vin som er kåret til Danmarks bedste. I dag skal hun sammen med Naturvejleder og Urtekender Thomas Guldbæk på urtejagt på Nordbornholm, for finde vilde urter som kan bruges til snaps.”

Helene Duffau

Hélène Duffau Jewellery & Silver
husker du sikkert fra butikken på Strøget i København
– kendt for sin helt personlige stil.

Hélène har valgt at flytte til Bornholm for naturen og inspirationens skyld og for at udforske nye muligheder. Hele året er der åbent i butikken på Store Torv 6 i Rønne og om sommeren på Glastorvet i Svaneke.

Reflax

ET UNIVERS AF DESIGN, UDSØGT SMAG OG LIVSTIL
På Glastorvet i Svaneke har kvinden bag Reflax, den bornholmske tøjdesigner Natalia Karpman Trudsø, skabt et univers, der fokuserer på ro, enkelthed, godt design, udsøgt smag og livsstil. Et univers der tilbyder lækkert tøj fremstillet i hør, silke, cashmere og merinould i bedste kvalitet, sofistikerede accessories og spændende livsstilsprodukter. Siden 2003 har Reflax designet tøj til kvinder, som foretrækker et individuelt udtryk og høj kvalitet frem for masseproduceret tøj, som kan købes overalt.