NORDSNAPS

Dette produkt er ganske vist snaps, men det er på tide at opgraderer, det vi før har kendt som snaps, til noget nydelsesfuldt og eksklusivt.
Her er et produkt der er lavet på de lækreste og sundeste råvarer, fra det kolde nord og der er tilmed kælet for detaljerne. Et hipt og moderne produkt, der skaber glæde og ikke mindst nydelse, som samtidig er traditionen tro.

Om snapsen :
Jeg bruger en meget ren smag i mine produkter. Sammensætningen af hvad der er i og smagen er helt enkel. Helst ikke over 2 komponenter.
Dette giver en unik, ærlig og autentisk oplevelse, af den natur jeg ønsker i mine flasker. Hermed kan man smage den enkelte råvarer og jeg værdsætter at bringe en enkelt råvarer frem til sit ypperste. Jeg stræber efter at få smagen af naturen til at dominere i flaskerne og dermed komme væk fra at få en sprittet smagsoplevelse. Mine snapse skal være noget der glæder og samler folk, -samt skaber den gode stemning. Det er for mig nydelse.

Historie/snapsen :
Jeg har i slutningen af September/15 gået ud i landskaberne på Bornholm, ved klippesprækker, buske og hegn; samlet og plukket brombær. Jeg samlede over 22 kg. Jeg fandt ud af at jeg ville lave min egen Brombær snapse likør.
Med forrevede hænder fra brombærbuskene, gik jeg og smagte til og prøvede mig frem til det bedste resultat. Dette tog 3 mdr.
Ud over brombærene jeg havde samlet, fandt jeg eg og æbler, og satte yderligere en snaps over, -min karamelliserede æble og egetræ snaps.
Jeg ville ialt lave 3 snapse -Så Bøgesnapsen kom med i triologien, da foråret på Bornholm sprang ud.

GLASTORVET
rieuldahl@nordsnaps.com | +45 28 55 49 79 | www.nordsnaps.com