BONALÂS

Pizza med lokale rødder
Bonalâs er Bornholmsk for ”Bondetamp”, eller bondeknold, og for os er det en betegnelse, som vi er stolte af at tage på os. For vi er lokale; vores pizza er dybt forankret i den bornholmske muld og får smag af de mange dygtige fødevareproducenter, der er på Bornholm og som sætter standarder for dansk gastronomi.
Vi forsøger i vores arbejde at trække hele øen ind på vores restaurant, så vores kunder kan få en bid af Bornholm. Derfor har vi også målrettet udvalgt de producenter og leverandører, der, sammen med vores hårde arbejde, udgør smagen af vores produkter.
Mange af vores grøntsager trækker vi selv op af jorden hos Kaspers forældre, på et gammelt landsted hvor Ole, Kaspers far, møjsommeligt og med stor omsorg for naturen og dens lune har frembragt en jord, hvor små grøntsagsmirakler kan trækkes op af jorden.
Denne omhu med vores produkter bliver forædlet af Maries nysgerrighed og respekt for de oprindelige smage. Hun har en klar vision om at skabe et produkt af højeste kvalitet med respekt for de omgivelser, hvor råvarerne er høstet og som giver tilbage med en smag af noget nyt.
Dette er vores bondske vision; at stå med fødderne solidt plantet i den jord, hvor vi tager vores grøntsager op, at forandre verden ved at fortolke dén med udgangspunkt i det lokale. Alt dette bliver forenet i ret som vi alle elsker og kender – nemlig pizzaen.
Velkommen på Bonalâs

GLASTORVET
+45 29 41 91 15